به گزارش قدس آنلاین، دانشمندان اعلام کردند تعداد ستارهها در آسمان شب نسبت به تعداد دانههای ماسه و سنگ در تمام بیابانها و ساحلهای کره زمین ۱۰ برابر بیشتر است.
اخترشناسان بر اساس آخرین بررسیهای خود اعلام کردند از روی کره زمین با تلسکوپهای امروزی میتوان بیش از ۷۰ هزار میلیون میلیون میلیون ستاره معادل «عدد ۷ و ۲۲ صفر مقابل آن» را مشاهده کرد. البته این عدد بر اساس محسابات علمی تخمین زده شده است و به همین خاطر پیشبینی میشود تعداد ستارهها بیش از آن باشد.
دکتر «سیمون درایور» که مدیریت این مطالعه در دانشگاه ملی استرالیا را برعهده داشت توضیح داد: «حتی برای یک ستارهشناس حرفهای که تمام عمر خود را صرف این مسئله کرده است، این عدد بسیار حیرتآور است».
بدون تلسکوپ تنها میتواند ۵ هزار ستاره را در تاریکترین نقطه زمین مشاهده کرد و همچنین در شهرهای بزرگ که آلودگی نوری وجود دارد، حداکثر امکان مشاهده ۱۰۰ ستاره برآورد شده است.
محققان استرالیایی در بررسیهای اخیر خود با اندازهگیری میزان نوری که هر یک از کهکشانها منتشر میکنند موفق شدند تعداد ستارههای موجود در آن را برآورد کنند. نتایج حاصر از این بررسی در آخرین «کنفرانس بینالمللی انجمن ستارهشناسان» در سیدنی اعلام شد.
این محققان قطر هر سنگریزه در ساحل یا بیابان را نیم میلیمتر محاسبه کردند و در مجموع گفته شد اگر ۲۰ عدد سنگریزه در کنار یکدیگر قرار بگیرند، جرمی با قُطر یک سانتیمتر را تشکیل میدهند. بر این اساس ۸ هزار سنگریزه در کنار هم یک ساتنیمتر مربع را اشغال میکنند و مجموع شعاع سنگریزههایی که داخل یک توپ فوتبال را پر میکنند ۱۰.۶ کیلومتر محاسبه میشود. با تمام این محاسبات و گمانهزنیها گفته شده است که تعداد ستارههای آسمان از تعداد سنگریزههای کره زمین بیشتر است.
منبع: فارس
نظر شما